|
Bahasa: EN | BM |

About Us

circleText
tropi cafe
TENTANG KAMI
tropi cafe
Tujuan Kami:

KT GLOBAL TRADING membantu anda memanfaatkan setiap saat dan setiap hari. Kesihatan yang baik adalah satu perjalanan dan kami di sini untuk menyokong anda setiap langkah dalam perjalanan anda.

tropi cafe
Mesej daripada
Pengasas KT GLOBAL TRADING
Kee Tak :

Perjalanan menuju kepada kesihatan yang lebih baik bermula beberapa tahun lalu, apabila saya dan isteri menyambut kedatangan anak pertama kami ke dunia. Selain daripada menjadi seorang anak dan isteri yang luar biasa, beliau kini seorang ibu yang sangat rajin dan berdedikasi kepada anaknya, dan hampir tiada masa untuk perkara lain.

Dan seperti kebanyakan kehamilan, beliau menghadapi beberapa masalah kesihatan seperti keletihan yang teruk dan perubahan pada badan selepas bersalin. Saya akan tetap mencintainya tanpa mengira apa pun. Namun, setelah banyak kajian, kami mendapati bahawa campuran beberapa bahan nutrisi yang dipilih adalah penyelesaian kepada keletihannya dan penawar kepada masalah penambahan berat badan semasa mengandung kami. Secara peribadi, saya juga mengalami penambahan beberapa kilogram yang tidak diingini dan ingin mengurangkan berat badan secara sihat yang sesuai dengan jadual sibuk kami.

Campuran peribadi kami berfungsi dengan sangat baik pada kami sehingga kami segera membuat lebihan untuk keluarga dan rakan-rakan kami nikmati. Selain daripada kisah kejayaan penurunan berat badan dan keletihan, kami juga mendapati bahawa mereka yang mengalami hipertensi, diabetes serta kolesterol tinggi memaklumkan peningkatan besar kepada kesihatan mereka.

Segala-galanya benar-benar berubah untuk kami selepas itu.

Ia menjadi misi kami untuk membantu orang lain yang boleh memanfaatkan tenaga dan faedah pemakanan yang bukan sahaja menggalakkan penurunan berat badan, tetapi membantu dalam proses detoksifikasi badan dan penyelenggaraan keseluruhan badan dan sokongan sistem imun. Falsafah kami dengan KT GLOBAL TRADING adalah untuk memudahkan pemakanan untuk orang sibuk yang ingin sihat, menurunkan berat badan, dan jatuh cinta semula dengan kehidupan.

Program dua langkah yang kami tawarkan pada masa ini adalah tentang menjalani gaya hidup yang seimbang sambil mencapai matlamat kesihatan dan penurunan berat badan yang realistik. Ini semua tentang memperkasakan anda untuk belajar dan mencintai bahan-bahan yang sihat, gaya hidup yang sihat. Itulah sebabnya kami tekad untuk meneruskan perjalanan untuk menyampaikan pelbagai produk gaya hidup premium yang sesuai dengan kehidupan yang paling sibuk.

Kami ingin membantu memudahkan hari anda dan menyediakan pilihan semasa dalam perjalanan supaya anda boleh menikmati produk kami di mana sahaja anda berada. Kami sangat berbesar hati anda menemui kami dan kami berharap perjalanan anda bersama kami adalah luar biasa!

greenBox mango
Misi Kami
green box mango
Nutrien Berkuasa

Kami menghargai makanan semula jadi yang bukan sahaja lazat, tetapi juga sihat dan bebas daripada bahan kimia. Kami ingin menjadi penyokong untuk pemakanan sihat dan memberi inspirasi kepada komuniti kami untuk menyuburkan badan mereka dengan pemakanan yang betul.

Makanan semulajadi, Kehidupan semulajadi.

green box mango
green box mango